Kaiteriteri

Tänkte skriva lite om våran resa runt sydön! Vi kom hem igår och vi har inte haft internet så får blogga om allt nu. Men tar en dag i tagen varje dag. Så håll utkik de kommande dagarna så får ni reda på var vi gjort för spännande! 

Första dagen blir vi hämtade inne i Wellington kl. 7:30... Det sa dem i telefonen men de kom inte förrän en halvtimma senare. Vi kom iallafall med och åkte med färjan över till sydön. När vi kommer till Picton får vi våran Kiwi Experience biljett och åker vidare mot Marlborough Valley.

 Marlborough Valley är en stor vinodling, där ca. 70% av allt vitt vin från Nya Zeeland kommer ifrån! Väldigt vackert med de gröna växterna. Där stannade vi och åt lunch. Efter en timma ungefär åker vi vidare mot Nelson.

 

 Nelson döptes av en gubbe som aldrig ens tog sig till Nya Zeeland. Nelson ligger i centrum av hela Nya Zeeland och här är det poppulärt med Mountainbike, och det bor nästan bara gamla och hippies där sa våran busschaufför Josh! Här lämnade vi bara av folk och åkte vidare mot Kaiteriteri.

 Kaiteriteri är svårt att uttala men vi lärde oss! Och det låter coolt! Haha! Här var vårt övernattningsställe. Det fanns en grymt fin strand här där vi satt och latade oss resten av dagen. (vi hade ännu inte fått våra pengar överförda så kunde inte göra något). Många åkte upp till naturreservatet och gick där, eller paddlade längs kusten.

 

 
 
 

Sweet As! 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback