Fått mycket gjort idag!

Idag har jag tvättat alla mina smutsiga kläder, finns inte plats att hänga upp alla dock så jag har ett problem. 
Jag har också som ni ser fixat min blogg så den fin att titta på, tog ett tag men är iallafall nöjd. 
 
Min väska är framplockad och står nu i vardagsrummet och väntar på att fyllas med massa saker! Har också rensat in alla mina papper och gått igenom vad som måste tas med osv. Dessutom har jag ringt till Hönö Dykning och bokat provdykning den 14 juni 2014. Jag fick nämligen prova-på-dyka av Olivia på min student, men har inte gjort det och den går ut i maj, så jag fick ringa och boka en tid så långt bort det gick! Dom skrattade lite åt mig haha, så kan det va! 
 
Sen fick jag mitt internationella körkort på posten idag också! Jag förstår inte varför allt står på japanska och franska i boken men det är säkert rätt... hoppas jag! 
 
Idag kommer Alexander hit också, mysigt. Jag ska skicka med massa kalsonger och strumpor som han har här för där gör dom ingen nytta längre. 
 
 
 

En vecka kvar!!!

Idag är det 7 dagar kvar!! Alltså 1 vecka!! Alltså helt galet!!

Åh vad jag har resefeber just nu! Vill bara åka iväg! Imorgon ska jag börja tvätta kläder och sortera vad som ska med i resväskan och vad som ska stanna i garderoben. Ska kanske försöka åka och köpa lite saker på Apoteket som är bra att ha med.

Det har varit väldigt dimmigt idag, men det har varit ljus ändå och fint med daggen som har frusit och glittrat på våra träd och växter. Vacker bild att komma ihåg av Öckerö innan man åker. Fint.


En rubrik

Idag har inte hänt mycket i mitt liv. 8 dagar kvar och jag är fortfarande förkyld och sover dåligt.

Nu ligger jag i min säng och försöker somna, vilket jag lyckas med men blir inte långvarigt på grund av min halls.

Försöker med att dricka hostmedicin och vatten i ett mörkt rum med lite musik! Får se om det går bättre.

Här är jag i mörkret!


Högar med toapapper

Inatt sov jag säkert bara i 3 timmar totalt då jag vaknade hela tiden och hostade och var tvungen att snyta min snoriga näsa!

Jag känner att det var väldigt dumt av mig att bli sjuk nu! Dåligt planerat av min kropp!

Så idag har jag bara legat och fyllt papperskorgen med snoriga toapapper... Roligt dag haha!

Men nu har jag börjat skriva en packlista, lite läskigt!


Hejdåmiddag på Hard Rock!

Igår hade jag bokat bord på Hard Rock Café kl. 18:00! Jag och Alexander tog med oss de vänner som ville och kunde som en sista måltid innan vi åker! Det var väldigt mysigt! Och måste säga att de som jobbade där var väldigt trevliga!
Efteråt gick de som ville till en bar och satte oss och tog en drink.

Mysig kväll och kul att få träffa alla en sista gång! Det är nu bra 9 dagar kvar tills flyget går ifrån Landvetter!

Nu ska vi åka till Alexanders farmor och farfar och säga hejdå till dom och äta middag.

(Lina la upp denna på Facebook och det var nog den enda bilden som togs igår kväll)


Skjuter fåglar! Gosedjursfåglar!

Alexander hade fått ett luftgivär av hans kompis så vi gick till stranden och sköt lite på hans gosedjur i träden! 
Det var kul men jag lyckades aldrig träffa fågeln. Olivia träffade en gång, och Alexander hela tre gånger! Nu har fågeln en massa hål i sig...
 

      
 
                           
 

Valentine's day gift

Haha! Jag ska ju undervisa om Alla hjärtans dag imorgon för mina elever! Kollade lite på Youtube och detta kom upp! Kanske ska visa den för mina 1:or imorgon hahaha! 
 
 

Lina tyckte det var dax att blogga!

Har inte "hunnit" blogga under den senaste tiden pga. HAR TAGIT KÖRKORT!!! WOHO!!
 
Nu är det exakt 1 vecka och 6 dagar tills vi drar till Nya Zeeland! Känner att min resefeber har slagit in... Läskigt.
Men jag får jobba på fram till den 6 mars så jag får så mycket pengar jag bara kan få. Idag och igår har jag varit i en 1:a på Bergagårdskolan. Fick lära dem klockan och läsa Tsatziki och farsan för mina små elever. Sen har vi också jobbat med årstider och då har de fått göra en "årskalender" där de har målat fina bilder som hör till våren, sommaren, hösten och vintern. 
 
Imorgon ska jag har gymnastik, och lektion om Alla hjärtans dag! Lite ironiskt för jag tycker inte riktigt om Alla hjärtans dag... Varför inte ge blommor och presenter vilken dag som helst. Man älskar ju inte varandra endast på en dag på året. Får nog läsa på lite mer om denna dag innan imorgon haha! 
 
 
Ska försöka blogga lite mer nu! 
(Gilla gärna min blogg på Facebook) 
 
Ha en bra Torsdag! 

HAHAHAHA!!

 

Varde ljus!

Idag har Sofia och Ann-Sofie hjälpt mig och mamma att stöpa ljus! Detta har vi aldrig gjort och måste säga att det var väldigt spännande om det skulle fungera eller inte.

Men vi fick till att stöpa en hel del ljus och mamma sitter fortfarande och stöper nere i källaren. Jag gjorde 9st krokiga och konstiga ljus!

När jag och Sofia tröttnade gick vi upp och gjorde tvål istället! Det var också roligt och inte alls lika svårt!


Vad händer???

Åkte in till fastland för att gå på restaurang med Alexanders släkt. Väldigt mysigt men vid 20 i 7 ska Alexander köra mig hem till Öckerö och bråttom har vi! Självklart händer det något med bilen!

Vi måste pumpa ena framdäcket för det är helt pafft... Men vi kommer fram i tid till färjan, självklart har det varit en hockeymatch och färjan blir full så vi missar den iallafall!

Som tur är så är färjegubbarna snälla idag och slängde in en extra färja så jag hinner ändå hem till melodifestivalen med familjen!

Alexander ska vidare sen och åka Ford med hans kusin som tydligen är heligt för dessa pojkar! Hehe!