BBQ

Vi invigde nyss våran nya grill som vi ska ta med oss på våran resa med min familj. 
Sjukt gott med grillat! Mums! 


Sweet As!

Skidresefilmen

Glämde helt bort att jag faktskt gjorde en film om våran skidresa på Mt Ruapehu. Jaja bättre sent än aldrig eller hur! 
 
 
Sweet As!

We Should Hang Out

Denna låten spelas väldigt mycket hemma hos oss just nu! Kommer inte ihåg vart vi hört den men den svänger! Haha!
 
 
Sweet As!
 
 

Lousy Witches

Igår kväll skulle jag egentligen träffa Alexanders kompisar för att äta middag, men det blev lite krångligt med bilen och jobbet och massa faktorer som känns onödigt att ta upp här. Jag ringde istället tysken Laura och vi bestämde oss för att ha en tjejkväll med ansiktsmak, mat, film och ännu mer mat. 
 
Vi gjorde taccos, banan med choklad, potatisbollar och kakor, blev jäte mätta och tittade en stund på film. Lite senare mosade vi en avocado med lite honung och geggade in i våra ansikten. Ett par gurkor och vi såg ut som om vi hade snor klumpar i ansiktet. Efter mycket skratt med det så tittade vi klart på filmen innan Alexander skrämde oss och Laura gick hem. 
 
 
 
Sweet As!

Taputeranga Island

I söndags chattade jag med tysken Laura på Facebook och kom överrens om att låna kajaken och paddla över till den lilla ön Taputeranga Island som ligger här i Island Bay. 
 
Vi lyfte ner den sjukt tunga kajaken till stranden och började paddala över till ön, först hamnade vi lite fel och fick paddla tillbaka men sedan tog vi oss till en liten stenig strand och började bestiga berget på ön. 
 
Jättemysig dag som slutade med att vi lagade middag hemma hos oss och kollade på film. 
 
 
 
 
 
 
Sweet As!
 

Staff training at Staglands

I lördags gick jag på möte med jobbet... Våra möten ser inte riktigt ut som vanliga. Vi spelar spel, går på bio eller som denna gången åker till Staglands. 
 
Staglands är en djur farm lång bort mitt i ingen stans där man kan mata och klappa allt från minigrisar och renar till påfåglar och svanar. Jag blev biten totalt tre gånger av diverse fåglar. Annars var det en grymt kul upplevelse! 
 
 
 
 
 
 
Sweet As!
 
 

I'm a SURVIVOR!

Jag är hemskt ledsen om ni gått in på min blogg varje dag och hoppats på att få läsa om mina äventyr, istället har ni fått se "Här kan man va" om och om igen! 
 
Tyvärr har jag varit så himla trött varje kväll de senaste två veckorna. Anledningen är att jag jobbat från 7-6 varje dag med mina barn på Berhampore. Eftersom det är Holiday just nu här i NZ så är det liiite mer jobb är vanligt. 
 
Här kommer lite bilder från mina två veckor med mina barn:
 
 
 
 
 
Vi hade allt från bakdag och musikdag till pool party och pride fair. Väldigt roliga två veckor med ett par incidenter men inget som förstörde mitt och Dallas flyt! 
 
Nu framöver kommer jag jobba i Porirua med bara ett barn, kommer bli skönt efter allt kaos som varit de senaste månaderna. 
 
Sweet As!