På vandring med lite för mycket sol!

På grund av det fina vädret vi haft här ett bra tag nu så fick jag en idé om att gå en lång promenad. Självklat ville jag inte gå själv så jag ringde upp Laura och vi möttes upp med väskor med vatten och solkräm och gick mot Red Rocks. När vi väl var där gav en snubbe som ägde ett utav husen där ett tips om en Loop track som skulle vara väldigt fin och lagom för denna varma dag. 
 
Vi korsade den lilla bäcken och gav oss upp mot berget! Och vilken utsikt och vilken natur! Väldigt vackert och inget folk! Lyckat! Men svettigt! 
 
Det hela slutade med mycket törstiga och hungriga tjejer med väldigt ömma fötter som haft en ortolig upplevelse med döda kaniner och vackra bäckar!
 
 
 
 
 
 
 
Sweet As!
 

Carlucci Land med Katie

Idag är det sjukt fint väder här i Wellington. Varmt och soligt, nu känns det som sommar! ÄNTLIGEN!
 
Jag träffade Katie som är "kiwi" och vi åkte på en frukost date och spelade minigolf på Carlucci Land. Nu är jag hemma igen och ska strax åka till jobbet. Hoppas det fina vädret håller sig till helgen så jag kan gå den där långa promenaden jag velat gå länge... 
 
 
 
 
Sweet As!
 

WHAT IS THIS?!

 
Sweet As!

Tunnbröd med lax

Vi har inte ätit fisk på evigheter och köpte därför 200g rökt lax som vi nu ätit och det blev jättegott! 
Vi lagade vårt egna tunnbröd och fyllde dem med philadelphiaost, rökt lax, rödlök, avokado, sallad och tomat. Toppa lite med peppar salt och citron, MUMS! 
 
 
Sweet as! 
 

Fyrverkerier och tyskar!

Igår träffade jag en stor grupp tyskar (jag kännde de flesta) och åt på Subway innan vi gick till vattnet och letade upp en bra plats för kvällens fyrverkerier som skulle ske på en båt ute på havet. 
 
Efter 2 timmars väntan i kyla började fyrverkerierna skjutas från havet och det var väldigt fint! Jag har aldrig sett fyrverkerier i form av hjärtan och smilisar. Vädlig imponerande! 
 
Efteråt gick vi till en bar och satte oss och tog ett par drinkar innan vi tog en taxi hem. Idag är jag jättetrött! Skulle egentligen gått en lång promenad men vädret håller inte riktigt med och jag har en hel del jag måste boka inför våran resa med mor, far och syster. Så det är det som väntar mig idag... 
 
 
 
 
Sweet As!
 

Guy Fawkes Night

Idag är sista dagen man kan köpa reketer här på Nya Zeeland. Anledningen är att... ja jag vet egentligen inte varför. Men vill man ha raketer på nyår måste man ha köpt dem mellan den 3:e och 5:e November. 
 
Idag firar man också Guy Fawkes Day och skjuter därför upp alla raket som man egentligen ville spara till nyårsafton. Vi har fått massa olika förklaringar på varför man firar Guy Fawkes Day. Vet inte riktigt vad man ska tro på och wikipedia var inte till särskillt stor hjälp. Vi åkte iallafall upp till Mt. Victoria och kollade. Det var lite fint och mysigt med alla raketer och på lördag är det ett stort firande inne i stan med massa massa fyrverkerier. Ska bli roligt! 
 
 
 
 
Sweet As!
 
 
 
 

Living in New Zealand

Kollade igenom mina bilder från allt resande vi gjort här i Nya Zeeland. Då kom jag fram till att jag inte vill lämna detta otroligt vackra land! Jag är så glad att vi valde att flytta hit och jag hoppas verkligen att jag kommer tillbaka efter att jag pluggat (Sorry mom and dad, men risken är stor att jag flyttar hit permanent). Om ni får cnahsen att åka hit, tveka inte! Visst är det dyrt att flyga hit men jag tror inte det finns något vackrare land och som har så mycket olika landskap.
 
 
 
 
 
 
Sweet As!
 

Paua Shells

Jag försöker just nu göra rent ett Paua Shell som jag hittade när jag var på den lilla ön här i Island Bay. Men det gick sådär... Kanske får försöka med ett finare sandpapper...
 
 
Sweet As!
 

Staglands... igen

För en vecka sedan ungefär vad det röd dag här på NZ så jag tog med Alexander, Laura och Alice till Staglands! Det var sjukt varmt denna dagen och det kändes verkligen som om sommaren var på väg! 5 veckor kvar gubbar! 
 
 
 
 
Foto: Laura Kröber
 
Sweet As!